fenri95 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Witam 1 i 2 cięzko wchodzą trzeba użyć siły.. wygląda na to że skrzynia pada. Kupując skrzynie sugerować sie oznaczeniem silnika czy wystarczy jak będzie do 1.6? Może ktoś zna przyczynę dlaczego tak cięzko wchodzą 1 ,2 i wsteczny pozostałe biegi wyglądają że normalnie wchodzą. Na zimnym silniku to jest masakra później ciut lepiej
wesz82 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Mozliwe ze sprzeglo dobiega blizej konca.. A jak na zgaszonym silniku.tez tak ciezko wchodza biegi???
fenri95 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Sprawdziłem teraz na zgarzonym aucie biegi chodzą super. Odpale to jest tak jak mówisz 2 rękami praktycznie musze wrzucać bieg 1 i 2..100% bedzie sprzęgło ?
fenri95 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 Koledzy znalazłem przyczynę pedał sprzęgła nie oddaje do końca.. Co trzeba z tym robić odpowietrzyć wymienić jakąś pompę ? Pedał poprostu się blokuje podniosłem go do góry i sprzęgło bierze tak samo wysoko jak kiedyś.
wesz82 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Jak nie uda ci sie odpowietrzyc szykuj sie na zmiane pompki sprzegla.
Rekomendowane odpowiedzi