Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.9 TDI / 130KM / Quattro / 17'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

47af42ee6d88e9e9.jpg

Witam. Od Września 2016r. jestem posiadaczem Audi A4 B6 i jest to od tamtego momentu moje oczko w głowie. Dbam jak tylko potrafię i oczywiście szukam możliwości dalszych modyfikacji (choć auto i tak wygląda jak z obrazka :P). Wyposażenie w "fotel" nie wgniata, ale dla mnie jest to wystarczające:

• 2x elektryczne szyby,
  • podgrzewane fotele,
  • podłokietnik 2x,
  • dwustrefowa klimatyzacja,
  • tylne szyby przyciemnione,
  • zawieszenie S-Line,
  • czujnik parkowania tył,
  • lusterka fotochrom,
  • spryskiwacze świateł przód,
  • niepełny zewnętrzny pakiet S-line,
  • wygłuszone i przeciągnięte kable na wzmacniacz,
  • aluski 17',
  • z tyłu światła LED,
  • xenon,

I kilka rzeczy, o których mogłem zapomnieć... :P

Plany co do autka jak na razie nie są jakieś ambitne, ale dla mnie osiągnięcie ich to będzie duży sukces:

• pełny FIS,
  • RNS-E,
  • wyposażenie audio (wzmacniacz + tuba + jakieś mocne głośniczki),
  • wymiana dolnej listwy (pęknięcia),

Z czasem oczywiście przyjdą mi do głowy jakieś modyfikacje (inspirując się modyfikacjami kolegów z tego forum :)). Postaram się edytować temat i opisywać dalej co dzieje się z moją niunią. Poniżej daję zdjęcia z TERAZ. Zachęcam do komentowania i polecania modyfikacji, jakie mogłyby się tutaj także znaleźć, każdą rozpatrzę.

dbfbea547e7b9925.jpg

895e0ac42f5bda2d.jpg

a815b5bb962be252.jpg

Więcej zdjęć wrzucę po kompletnej polerce etc. I przy ładniejszej pogodzie. Także postaram się zrobić coś ze środka (obecnie brak takich zdjęć).

Edytowane przez TheMario323

Opublikowano

Witam , :hi:

Osobiście zacząłbym od wymiany tylnych lamp, ale to tylko moja sugestia i moje osobiste zdanie :D 

Powodzenia w modzeniu :D coś się zawsze znajdzie :D

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, suppapeter napisał:

Witam , :hi:

Osobiście zacząłbym od wymiany tylnych lamp, ale to tylko moja sugestia i moje osobiste zdanie :D 

Powodzenia w modzeniu :D coś się zawsze znajdzie :D

No witam. Co proponujesz? Mnie się to podoba co jest, ale być może Twoja propozycja bardziej przypadnie mi do gustu. :)

Opublikowano

Lampy totalna wioska...

Felgi za to fajne, podobają mi się. Co to za alusy?

Opublikowano

Jeżeli mogę doradzić to szedłbym na twoim miejscu w oryginał, tani kosztem mógłbyś np przyciemnić folią dla innego wyglądu lub nawet pomalować :D 

Ale każdy robi, jak mu się podoba więc jak Ci się podoba to zostaw :D 

Opublikowano

Witam kolege z dolnego śląska ogólnie fajny egzeplarz ,sedan ,1.9 TDI i Quatro to rzadkosc ,dbaj o niego i rzeczywiscie pomysl o innych lampach :hi:

Opublikowano
  • Autor
23 godziny temu, azure napisał:

Lampy totalna wioska...

Felgi za to fajne, podobają mi się. Co to za alusy?

Szczerze? Pojęcia nie mam. :P Dostałem je w "prezencie" do auta. Mi także się podobają, rzadko spotykane i dobrze się komponują kolorystycznie.

3 godziny temu, instruktor83 napisał:

Witam kolege z dolnego śląska ogólnie fajny egzeplarz ,sedan ,1.9 TDI i Quatro to rzadkosc ,dbaj o niego i rzeczywiscie pomysl o innych lampach :hi:

Sądziłem, że te lampy są jakieś unikalne, bo mało kiedy je widzę ale jak widać po prostu nikt nie chce ich zakładać :D pooglądam inne audi z różnymi lampami i być może któreś mi przypadną do gustu to oczywiście się wymieni. Gdy szukałem auta właśnie nie zależało mi na quattro, ale jak zobaczyłem to cudo, no cóż - musiałem się zgodzić na ten napęd i szczerze powiedziawszy nie żałuję wyboru, quattro robi swoje. :)

Opublikowano

Wymień lampy na ori i będzie git.

Opublikowano

Widzę kolega z okolic Ścinawy tak jak ja ;-) tylko te lampki tył i będzie git. Ogólnie jak coś mam manetke do pełnego Fisa :-) 

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, serekk napisał:

Widzę kolega z okolic Ścinawy tak jak ja ;-) tylko te lampki tył i będzie git. Ogólnie jak coś mam manetke do pełnego Fisa :-) 

Tak, w Ścinawie mam rodzinę. :) To super, napewno odkupię tylko na razie mam inne wydatki, jeśli nie pozbędziesz się manetki to się odezwę.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Audi z tego tematu na sprzedaż. Cena 16000zl do negocjacji. Więcej informacji po nr tel. 669986648