Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wtryski i pompa wysokiego ciśnienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie po ile chodzą nowe wtryski do caga 2.0tdi jak i nowa pompa wysokiego ciśnienia i gdzie można dostać od ręki.W gre wchodzą też części regenerowane i tak samo gdzie i po ile

Opublikowano

Opiłki?

Pompe kupisz na allegro najtaniej. Tych wtrysków w pełni nie da się zregenerować, więc albo używka albo nowe - czasem chodzą po 600-700/szt jak dobrze poszukasz

Opublikowano
  • Autor

czy opiłki jeszcze nie wiem auto cały czas jeździ i odpala i żadna kontrolka się nie pali ale za to pompa już cyka nawet przy wyższych obrotach nie mocno ale już,no i dzisiaj mój mechanik będzie sprawdzał wszystko pod kątem tych opiłków ale tak czy siak pompe i tak chcę wymienić żeby nie zasyfić właśnie wtrysków no i żeby już nie cykało bo na tyle wiem że to są właśnie początki kończącej się pompy wysokiego ciśnienia

Opublikowano

EE...znam przypadki cykania po 10 tys km w tym silniku więc absolutnie tym cykaniem się nie sugeruj. Tak pracuje ta pompa. 

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj mechanik sprawdzał czujnik na pompie i czysto ale na na końcu szyny wtryskowej na czujniku który ma mocniejszy magnez był już delikatny osad ale bez opiłków,całe szczęście wtryski w pożądku ale pompe już zamówiłem nową 1500zł i na jutro mam ją mieć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie pompa cyka juz ze 100k i nie ma zadnych opilkow, nie wiem skad wziales informacje ze cykanie = opilkowanie albo zblizajaca sie smierc pompy.