kuba8484 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Z racji, że poprzedni temat został zamknięty, a interesuje mnie opinia użytkowników, którzy mieli możliwość przetestować stabilizatory od RS'a bądź inne twardsze od seryjnych, proszę o radę osób wtajemniczonych, co uważacie za lepsze rozwiązanie. Obecne ceny stabilizatorów od RS'a są zbliżone do sportowych Eibacha bądź H&R więc dylemat jest nie mały co wybrać. Przeczytałem poprzedni wątek w całości, pojawiła się sugestia jednego z użytkowników stabilizatorów od RS'a, że kolejnym jego krokiem będzie wersja sportowa w.w modeli. W swoim modelu mam opuszczone zawieszenie -40mm, trakcja znacznie się poprawiła, niestety bujanie całkowicie nie ustąpiło, zależy mi na znacznym wyeliminowaniu bujania, oraz poprawie trakcji, także co lepiej wybrać? Jakie są plusy oraz minusy stabilizatorów od RS'a a jakie np. Eibach'a, H&R
albert224 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Też szukam ,ale używki. Obecne ceny nowego staba RS4 są mocno przesadzone.Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi