Sokol123 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam, Poszukuje gazownika. Jestem z Łomży. Moja audi to sedan z 2002r w quattro. Posiada ona chipa oraz wymieniony cały wydech + strumienica. Prawdopodobnie ma koło 200 koni (jeszcze nie sprawdzałem). Czy możecie mi polecić jakiś zakład ? Nie musi być w Łomży ale najlepiej jakby był z okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ciężki temat w tej okolicy,sami druciarze.Uderzaj na Bialystok lub Mławę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol123 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Bialystok? Mógłbyś podać konkretny namiar 9 godzin temu, artur100g napisał: Ciężki temat w tej okolicy,sami druciarze.Uderzaj na Bialystok lub Mławę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 http://www.stagmag.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi