Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 2.0 Pierwszy zakup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z takim budżetem nie dziw się później ze będziesz psioczył później na ten samochód bo w takiej cenie nikt nie odda dobrego samochodu, dobre egzemplarze się cenią. Ja osobiście nie mam problemu z tym samochodem, tak jak piszę Henx29 niema problemu z olejem ani żadnymi innymi pierdołami.

Opublikowano

dobre altki sie cenia to fakt,ale ludzie nie chca dobrego auta technicznie.ma ladnie wygladac i miec przebieg do 200tys,no max 210tys km.

ostatnio byl u mnie klijent po moje auto i wcale nie interesowal go stan techniczny (nawet auto mu pod vaga podpiolem zeby bledy mu pokazac jesli jakies sa),tylko rysy na lakierze i cyferki na liczniku.na koniec powiedzial mi zekupil by go,ale jest az 300tys najechane i ze lakier do polerki i jedno nadkole do zrobienia z tylu.a ja mu na to ze auto ma 13lat a on by chcial auto jak z salonu za kwote 14tys.mowi mi ze moze mi dac 11,500 a ja mu na to ze za taka kase to moze isc sobie opla astre kupic.zamknalem auto i poszedlem do domu.sorki za taki maly ot w temacie ale chcialem na moim przykladzie pokazac co ludzie chca kupowac

Opublikowano

Jak sprzedawałem mego passata awx modowanego na 160 km to przyszło 2 speców najważniejsze w aucie było dla nich że dywaniki miały napis PASSAT a listwy  prógowe na czerwono SPORT  na allegro za 4 dychy , jak ich przewiozłem to mało w pory nie popuścili,Passat złom totalny ale dywaniki....:decayed: