avangarde1988 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam wszystkich wiec pytanie następujące mam problem z doborem dystansów do swojej Audi a4 b6, jakie wybrac przy tym ET35 zeby bylo równo z budą a nie obcierało o nadkola, niestety obecnie nie za ciekawie to wygląda, dziekuje za odp Zawartość dodana 1 minute later akurat przednie oś udało mi się obnizyc za pomocą tależyków z a4 b5 Zawartość dodana 2 minutes later wiec siedzi nizej niz na zdjeciu
afroo. Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Skoro koła na samochodzie to w czym problem sobie wymierzyć, żeby było jak chcesz?
tobias Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 problemy na lato hehe zakup sobie 40mm i przymierzaj jak bedzie za duzo to do tokarza i bedziesz stopniowo zmniejszał
avangarde1988 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hmm jakby tak wygladalo bylo by dla mnie satysfakcjonujace [emoji1] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later Zapomniałem dodac ze zawiecha s-line tak obnizona 2cm od standardowegoWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi