Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem ze światlami mijania i drogowymi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare miesiecy temu przestały mi działać swiatla drogowe w pozycji stalej .  Działały jedynie na krótko jak brałem przelacznik do siebie .  Kolega przeczyscil  ten mechanizm i swiatla zaczeły chodzić . Pare dni temu podczas jazdy na lotnisko zatrzymałem sie chwile na drodzę i jak wróciłem do auta to padły mi zarówno swiatla drogowe jak i mijania.

Teraz jak wezme przelacznik do siebie to swieca swiatla mijania i tylko w taki sposob moge jezdzic. Muszę przelacznik caly czas trzymac do siebie inaczej nie mam swiatel (są jakies pozycyjne tylko),

Dzis bede ruszał w trase powrotną i planuje ten przelacznik na sztywno przywiazac do kierownicy aby jakos dojechac do domu ale co zrobic potem ?

Opublikowano

wymienić przełącznik świateł.częsta awaria w a4 b5

możesz też psiknąć wd40.czasem pomaga

Edytowane przez michcio28810

Opublikowano
  • Autor

a ile taki przelacznik swiatel kosztuje ? Lepiej używke czy nówke kupic ?   A gdzie psiknąc wd40 tam w środek ? Nie trzeba zdejmować kierownicy ?

Opublikowano

w środek tam gdzie wchodzi w obudowę kierownicy.nie wiem jak z nowymi zamiennikami,ori nowy raczej odpada.u mnie ori używka połówka pająka 50zł.do wymiany trzeba zdjąć kierę

Opublikowano

Na spokojnie rozbierz w domu, wyczyść styki, nasmaruj gdzie trzeba i tak przygotowaną podmień, ew kup ori używkę i to samo.

Styki się upalają i taki jest tego efekt.

Opublikowano

Nowa w ASO ponad 200zł

Opublikowano
  • Autor

Ok widziałem na allegro czesc po 70 zl .A ile za wymiane mechanik wezmie ?  Trudno cos takiego samemu wymienic ? Trzeba cała kierownice zmienić ? Ktoś ma może jakiś poradnik na ten temat?  Czeka mnie także wymiana pompy wspomagania  i tez szukam na ten temat informacji