QuikSilver Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witajcie, już dawno nie miałem takich problemów z elektryką, problem zaczął się od podświetlenia tablicy, tylko jedna lampa się świeciła a raczej żarzyła, po podpięciu drugiej żarówki gasły obydwie, sprawdzałem wszystko listwę jest okey bo na ostro też się tak dzieje świecą chwile dobrze po czym przygasają, sprawdzona przelotka miedzy klapą i budą wszystko okey, co najlepsze zdechło otwieranie klapy, słychać tylko piknięcie coś z okolicy moduły komfortu po naciśnięciu przycisku na kluczyku. gdy włączę światła i złącze jedne z dwóch kabelków które są z tej kostki która idzie do listwy podświetlenia to silniczek od otwierania kręci cały czas. ww module jest jakiś przekaźnik odpowiedzialny za otwieranie klapy ? jaka jest rozpiska pinów w tej kostce co idzie do listwy mała kostka 8E0971832 mam jeszcze jedno pytanie jak rozebrałem boczek w bagażniku znalazłem takie kable do niczego nie podbiete w osłonie z gąbki Zawartość dodana 19 minutes later podpiąłem się bezpośrednio pod MCE z podświetleniem i żarówka świeci mase prosto z aku miałem jutro sprawde jeszcze mase w bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi