m2ri2n Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam, Czy może ktoś próbował przełożyć fotele przednie z auta innej marki (np. Volvo, Saab, czy jakiekolwiek inne auto z tego samego segmentu)? Może macie jakieś informacje z których marek najłatwiej? Czy elementy prowadzące w naszych A4 są przykręcane do fotela czy łączone na stałe (spawanie/zgrzewanie)? Ewentualnie może spotkaliście się z jakimiś uniwersalnymi fotelami? Pozdrawiam,
emil.wasiak.7 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tematów tego typu jest od groma. Zanim napiszesz temat, upewnij się, że nie był już założony..W naszych a 4 prowadnice są przyspawane po bokach, nie tak jak we wszystkich autach- pod fotelami, w podłodze.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mapp cwaniak wstawial kanapy z saba. Uderz do niego po wiecej info.
m2ri2n Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Po pierwsze tak jest tematów od groma, czytałem że były próby zakładania od passata, A6 itp. nie trafiłem na inne marki. Elementami prowadzącymi są też rolki przy fotelu które też są przyspawane do stelaża? O samych szynach wiem jak są zamocowane. Raczej myślałem o wyjęciu rolek wraz z kształtownikami i zamontowaniu ich w innym fotelu. wesz82 dzięki na pewno skorzystam z porady.
R-KING Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 @m2ri2n Czy już dowiedziałeś się jak to jest z tymi prowadnicami? Też zastanawiam się nad włożeniem foteli z 10 lat młodszych.
wesz82 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Z tego co wiem trza spawac szyny i nie ma innej opcji.
Rekomendowane odpowiedzi