Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o intercooler do a4 b5 TDI lub prosze o propozycje ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!! Jak w tytule czy takie cos sie nada do mojego TDI?? Aktualnie turbo od 130km, maly program i 139km oraz 350niutkow (tyle wyszlo na hamowni) podaje linka i prosze o pomoc lub jakiej propozycje. Dodam ze u mnie seryjnie 116km AJM ;) pozdrawiam kolegow od najlepszej marki 

http://allegro.pl/intercooler-zestaw-ja-dedykowany-audi-a4-1-9tdi-b5-i6582479205.html

Edytowane przez kubuspomaranczka

Opublikowano

To co wrzuciłeś powinno się zmieścić bez ryzania belki. Tylko jaki cel zostajesz przy 140 km, czy opcja na modzenie w przyszłości bo jeśli tak to od razu 550x230x65 tylko trzeba pamiętać że bez ryzania w zderzaku się nie obejdzie.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, czeslaw187 napisał:

To co wrzuciłeś powinno się zmieścić bez ryzania belki. Tylko jaki cel zostajesz przy 140 km, czy opcja na modzenie w przyszłości bo jeśli tak to od razu 550x230x65 tylko trzeba pamiętać że bez ryzania w zderzaku się nie obejdzie.

Powiem tak, ze moja audiczka szybko "puchnie" i brakuje jej troszke oddechu co rowniez bylo widac na hamowni... ogolnie nie myslalem o innych modyfikacjach jedynie moze po zamontowaniu malego cenralnego icka delikanie liznac program na 150 ale to wszystko ;) dzieki za odp ;)

Opublikowano

Już napisałem Ci w drugim takim samym temacie, który założyłeś, że to jest kawałek złomu, kupowany na kontenery w Chinach, będziesz miał gorszą temp niż na zwykłym ori...

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Bruuuum napisał:

Już napisałem Ci w drugim takim samym temacie, który założyłeś, że to jest kawałek złomu, kupowany na kontenery w Chinach, będziesz miał gorszą temp niż na zwykłym ori...

Dzieki za odp ;) po prostu jestem ciekawa roznych opini pozdr

Opublikowano

To jest gówno z chin ale jeśli wrzucisz  550x230x65 lub 550x180x65 to bankowo będzie lepiej niż na ori, najlepiej celować od razu w średnice we/wy 2,5 cala!