verbatim91 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, kupiłem jakiś czas temu Audi A4 b7, od jakiegoś casus słyszę niepokojące "chrupanie" dźwięk ten wydobywa się jakby z prawego przodu samochodu (orientacyjnie), głównie podczas gwałtownego hamowania (koła na wprost - zademonstrowane na wideo) oraz przy cofaniu przy kołach skręconych średnio i bardzo. Co sądzicie o tych dźwiękach, dzięki za wszelkie porady i opinie
kt65c453 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Miałem podobnie, co to było nie wiem, zmieniłem całe zawieszenie przód, możliwe że masz coś nie dokręce, warto jechać na szarpaki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
verbatim91 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Wybieram się, jak coś będę wiedział napisze....miajmy nadzieję że to nie sprawy związane z maglem... Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez verbatim91
verbatim91 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Wróciłem właśnie z szarpaków, diagnosta stwierdził że duże luzy są na kołysce, konkretnie to na jednej gumie (przesuwa się nawet 1cm). Efektem mogą być właśnie te stuki. Pytanie czy lepiej wymienić cała kołyske czy ta jedną gumę?
kt65c453 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Po co ci nowe sanki, pakuj nowe gumy ale nie jedna ale wszystkie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi