BartekTQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam Czy ktoś może mi napisać dlaczego przy zatankowanym pelnym baku komputer wskazuje ok 650km do przejechania?
Adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Siema Pokazuje 650 km do przejechania bo obliczył taką ilość ze spalania.
BartekTQ Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 jutro w trasę jadę zobaczymy czy coś się zmieni
Adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To skasuj sobie spalanie jak jedziesz w trase. Jeśli ta trasa ma ponad 100 km to wtedy bedziesz wiedział ile pali.
BoskiEnrike Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ja co prawda nie mam pełnego FIS-a ale na tym co widzę czyli następne tankowanie to w zależności od tego na której stacji tankuje to albo pokazuje 860km albo ok 1100km (zawsze leje do "ostatniej kropli" pod korek). I nijak ma się to do średniego spalania które oscyluje w granicach 6,5 litra (liczone z dystrybutora). Od czego zależą te kilometry nie mam pojęcia ale mam to gdzieś
wujeklebek Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 jak zzerować spalanie nie mając pełnego fis?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Adam87 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Jeżeli pokazuje Ci ile możesz zrobić na zbiorniku tzn że spalanie możesz skasować przyciskiem który jest na manetce od wycieraczek pod spodem. Trzeba przytrzymać ten przycisk jak jest na spalaniu
wujeklebek Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 sprawdze ale z tego co pamietam manetka od wycieraczek nie ma zadnego przycisku jest tylko pokretlo od predkosci wycieraczek.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi