Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Słabe światła xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, michcio28810 napisał:

Bo znam te lampy i wiem że w 99% przyczyną ich słabego świecenia są właśnie wypalone odbłyśniki. To że u ciebie nie były wypalone nie znaczy że u kolegi też nie były. A poza tym według mnie Ori xenon i tak słabo świeci i najlepszym rozwiązaniem jest przeróbka na bi xenon. Tym bardziej że regeneracja odbłyśników kosztuje tyle co dobre projektory bi. Zapewne nie jeździłeś autem z bixami i dlatego tak się upierasz przy swoim. I forum jest żeby pomagać ale też żeby podsuwać jakieś rozwiązania, wyrażać swoje opinie. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.np żeby nie to forum dalej jeździłbym na słabych h7 Valeo, a tak mam bi xenon i wcale nie żałuję poniesionych kosztów. Przynajmniej wiem że mam konkretne oświetlenie

Parafrazując to, co napisałeś można uznać, że przyczyną słabo świecących ksenonów u kolegi nie musiały być wypalone odbłyśnikami  :grin: bo może należy do tego 1%? :decayed: Z całą resztą się zgadzam. Ale nie stawiaj w przyszłości tak jednoznacznej diagnozy jak to zrobiłeś w tym przypadku, bo być może gdybyśmy zgłębili temat to te twoje 99% sprowadziłoby się do dwóch np. sztuk. Ale pax między chrześcijany, bo zaczynamy spamować. Może akurat miałeś rację. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma co dyskutować, póki kolega nie zdemontuje i nie rozbierze lamp, nie dowie się co jest powodem słabego światła.