merus78 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam mam pytanko. Kupiłem bryczke i jest w niej fabryczny telefon Audi firmy nokia. Zapodałem mu karte z orange i niu hu hu. Pytanie jest następujące czy trzeba sciagac z niemo jakas blokade simlock czy moze smiga na innych kartach np plus lub era? Ja juz jest to warto go uzywac nawet jako operacyjny przed żoną
Rafal_69 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 trzeba tzreba niestety rozumiem ze auto sciagane z za granicy
merus78 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 No Hans tym wczesniej pomykał
Rafal_69 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 no to wszystko jasne musisz tego ich smiesznego smilocka zdjac tylko niewiem czy zrobi ci to pierwszy lepszy elektryk czy ktos taki. ja bym proponował do ASO sie wybrac bo kolega tez ostanio kupił tylko ze bmw 5 i miał tam jakis problem z tym simlockiem. chociaz wsumie masz tel. noki to niewiem tak dokładnie to ci niepowiem ale pewne jest to ze bez zdjecia simlocka niepogadasz
lukasera Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 A jak już ściągniesz simlocka, to jest coś takiego w Erze co się zwie "Tandem" i masz sobie 2 karty SIM o tym samym numerze - rozwiązanie idealne do instalacji w autach
Rekomendowane odpowiedzi