Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Godne oświetlenie polecenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kto jest w stanie polecic mi jakies dobre oswietlenie wnetrza ?? Najlepiej na nogi jakies ledy. Tam jest zarowka w5w ?? czy rurka ?? Panel gorny dwa ledy bym chciał tylko i dwa tył . Plus dwie postojowki w5w. Cos ciekawego dobrego i w dobrej cenie. Pozdrawiam i czekam. Moze byc odrazu jakas aukcja na all to bym zamowił 

Opublikowano

Możesz się bawić w stawianie żarówek ledowych-na alle...jest tego pełno lub odezwać się do kolegi bidzio1 który Ci wszystko przerobi na panele ledowe.Mi przerabial oświetlenie górne i tylne słupki.Świecą do dziś i nic się nie dzieje,więc polecam.Jest jeszcze user Tomik,też się w to bawi i ludzie brali od niego.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, bialy986 napisał:

Możesz się bawić w stawianie żarówek ledowych-na alle...jest tego pełno lub odezwać się do kolegi bidzio1 który Ci wszystko przerobi na panele ledowe.Mi przerabial oświetlenie górne i tylne słupki.Świecą do dziś i nic się nie dzieje,więc polecam.Jest jeszcze user Tomik,też się w to bawi i ludzie brali od niego.

Ile Cię to wyniosło ? ? Masz zdjęcia??

Edytowane przez Dawidepd

Opublikowano

Ceny już nie pamiętam,a zdjęcia mam tylko że lampek-jak wyglądają po przerobieniu.Świecą białym,zimnym światłem i naprawdę jest widno.Jak masz avanta albo oświetlenie nóg i drzwi to ten efekt będzie jeszcze lepszy.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, bialy986 napisał:

Ceny już nie pamiętam,a zdjęcia mam tylko że lampek-jak wyglądają po przerobieniu.Świecą białym,zimnym światłem i naprawdę jest widno.Jak masz avanta albo oświetlenie nóg i drzwi to ten efekt będzie jeszcze lepszy.

Ale mniej więcej jaka cena? ? I co wysyłałes mu przód oświetlenie tył i nogi tak? ? Ile musiałeś czekać?

Opublikowano

Chyba ok 100zl. Wysłałem tylko lampkę z sufitu (nadal lewarkiem biegów) i 2 boczne ze słupków z tyłu.Oświetlenia nóg nie mam w samochodzie.Do schowka,bagażnika i w rejestrację dokupilem sobie żarówki i sam wsadzilem.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, bialy986 napisał:

Chyba ok 100zl. Wysłałem tylko lampkę z sufitu (nadal lewarkiem biegów) i 2 boczne ze słupków z tyłu.Oświetlenia nóg nie mam w samochodzie.Do schowka,bagażnika i w rejestrację dokupilem sobie żarówki i sam wsadzilem.

Czyli 100 zł zapłaciłeś tylko za słupki i nad skrzynia biegów?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, bialy986 napisał:

100 zł za to tylko?  

Opublikowano

Tak,z wysyłką.Najlepiej odezwij się do niego na PW i dopytaj.