Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Licznik A6 C5 Jaeger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę Was o kilka porad dotyczących montażu licznika z a6. Licznik to Jaeger 32fb1ba32328fd661f69f7fa53a8ae7a.jpg. Zdecydowałem się kupić gdyż miałem okazje wyrwania za grosze. Chce go zamontować do mojej A4 B5 1.8T z 1995 roku. Czytałem artykuły na różnych forach i jest tyle informacji na ten temat ze już się pogubiłem. Co muszę zrobić poza wsadem lub rezaniem pływaka żeby ten piękny licznik zaczął działać? Ma on dwie kostki niebieska i zielona. 1/2 FIS. Pozdrawiam i proszę o pomoc czy w ogóle da radę go podłączyć.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Niestety Jaeger to najgorsze zło. Wsadu w tym liczniku nie zmienisz, więc musisz dorwać pływak z a6 lub przerabiać swój. Temperatury oleju też Ci nie pokaże bez odpowiednich przeróbek (o ile w jaegerze da się To w ogóle zrobić), chyba, że wymienisz miskę oleju na poliftową. Żeby go podłączyć musisz przerobić swoje wtyczki na 2x32 lub zmajstrować przejściówki. Opis pinów jest w temacie "efekt wymiany licznika na fis"
Pozostaje jeszcze kwestia tego czy ten licznik jest w ogóle sprawny. Jaegera mają to do siebie, że psuje się w nich "wszystko" (procesor i silniczek wskazówek)

Opublikowano
  • Autor

W takim razie chyba sobie odpuszczę ten licznik skoro takie to zło wcielone [emoji16]a pokusiłem się bo tylko 50 zł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk