Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Drzwi z polifta do przedlifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Mam pytanko będe zakładał blachy z polifta do przed lifta błotniki i wszystkie drzwi. Teraz pytanko jak jest  z zamkiem i wtyczką do  niego pasuje wszystko p&P czy trzeba kombinować z pinami przy wtyczce, i jak jest z bębenkiem zamka czy da rade przełożyć z przedlifta. prosze o jakieś info w tej sprawie kto przerabiał temat. c zytrzeba zamki przełożyć ze starych drzwi czy mogę być poliftowe i wszystko będzie działać       

Opublikowano
  • Autor

nikt nic nie wie nikt nie przerabiał dokładnie chodzi o zamki poliftowe jak to podłączyc he he

Opublikowano

ja przerabiałem kilka dni temu, sprawa wygląda tak: wkładek nie możesz przełożyć bo przedliftowe nie pasują do polifta, musisz przełożyć zamek ze starych drzwi do nowych bo ma więcej pinów wtyczka wtedy  będzie się całe auto otwierało z kluczyka do zamka tego poliftowego, a poza tym to większych problemów nie ma

Opublikowano
  • Autor

acha zamek to sie przełoży ale pozostaje kwestia klamki z bębenkiem. Chodzi dokladnie o to że z pilota będzie działać        ale w razie w  chciałbym kluczykiem otworzyć tego sie nie da przełożyć

Opublikowano

musisz mieć kluczyk pasujący do tego bębenka niestety, a z pilota będzie działać normalnie, zawsze możesz pojechać do speca od zamków i przełożyć wszystkie bębenki łącznie ze stacyjką :) albo kupić komplet poliftowych z kluczem