sivwyarl Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) witam, nie ma szału i absolutnie tak nie mialo byc poczatkowo a4 miało sluzyc tylko do wozenia klamotow itd, ale wyszlo jak zawsze. Nie mogłem sie powstrzymac i wrzuciłem kilka fantow zeby czyms sie wyrozniało. W wielkim skrocie, zapraszam do lektury: Model: Audi a4 b6 2004r Silnik: seria gnojowoz 1.9 130 ps Zawieszenie: wszystkie wahacze nowe itd zawieszenie gwintowane FK Hamulce: przod:325mm z 3.0 tdi pomalowane na czarny polysk al'a s4 Wydech: seria Nadwozie: pakiet s line czyli: dokładka zderzaka przod listwy drzwi szerokie pomalowane na czarny połysk(paleta lexus) tylny zderzak s line dokładka cupra r grill al'a rs4 srodkowa kratka custom by Ja ]:-> bixenon i chyba tyle... Wnętrze: skory elektrycznie regulowane podswietlane klamki wewnetrzne nagłosnienie bose kierownica a3 8p s line gałka zmiany biegów a3 8v0 itp itd dekory pomalowane w black piano dołozony tempomat elektrycznie skladane lusterka 4 szyby elektryczne ABS ESP climatronic itd Koła: Avus 18 pomalowane na czarno ze złotym ziarnem z palety lexusa opony 205/40 r18 przod i tył Plany: nie ma szczegolnych wszystko wychodzi w trakcie, miała byc seria, a jednak troche podkrecona. Tak wygladała: i kompletowanie gratow malowanie piaskowanie itd: pierwszy tuning: środek zaorany przez mariano italiano: zaciski: koła: tempomat: malowanie zderzakow i listew zaciskow: i składanie: srodek: i całosc: Przymiarki 19tek ale zostały avusy: Edytowane 27 Maja 2017 przez sivwyarl
marky2552 Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 Fajna furka DDZ widze dobrze ? Blisko mnie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
sivwyarl Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 Zgadza się, aktualnie nawet bliżej bo pomieszkuje w okolicach Świdnicy.
marky2552 Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 Ale fura fajna fajnie zrobiona Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
sivwyarl Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 Dzieki? planów nie ma konkretnych na to auto jak nie było od samego początku. Miała być seria wyszło jak zawsze. Możliwe ze będzie na sprzedaż w niedługim czasie.
Guziec583 Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 skąd grill al"a rs4 ? chciałem kupic taki też z ebaya ale nie wiem czy warto
sivwyarl Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Opublikowano 29 Maja 2017 Allegro koszt 220zl o ile dobrze pamiętam. Jest w czarnym podkładzie, malowalem w czarny polysk.
dekiel 13 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Środkowa kratka w 'plastrze miodu' wyszła super , teraz wszystko się zgrywa w całość i auto wygląda na młodsze.
sivwyarl Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Opublikowano 30 Maja 2017 20 godzin temu, dekiel 13 napisał: Środkowa kratka w 'plastrze miodu' wyszła super , teraz wszystko się zgrywa w całość i auto wygląda na młodsze. W wolnej chwili będę musiał wymyslec drugi motyw z taką kratka z minimalnie mniejszymi oczkami. Powiem szczerze że rzeźba była spora żeby to przypasowac i podocinać. Kratka o ile dobrze pamiętam była z jakiejś Octavii świeżej.
dekiel 13 Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Na alllegro są chyba dwa rodzaje kratek z mniejszymi lub większymi oczkami 'plaster miodu' .
Rekomendowane odpowiedzi