rozek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Mam prośbę. Czy ktoś z Was zna może kod lakieru który jest na felgach? Malowałem je gruby czas temu a teraz mi 2 dekielki uciekły i zapomniałem kodu. Dla ułatwienia powiem, że to lakier z jakiegoś nowszego golfa.
mariusz.te Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Trudno powiedzieć... Ja jak miałem problem z doborem koloru pojechałem do mieszalni lakierów i tam mi dobrali idealnie, więc może zacznij od tego - na pewno masz taki punkt w swojej okolicy. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez mariusz.te
rozek Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mam tylko mi mówią że dekielek to za mały element do badania Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
rozek Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Znajomy mówił że to PRAWDOPODOBNIE z golfa 7Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
GGoldRock2k Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Dla mnie to L8AU. Ale gwarancji nie daje
rozek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Możliwe możliwe. Polecę do sklepu z zaprawkami i może coś dobiore. Znalazłem jeszcze LD7XWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi