Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Problem ze stacyjką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam problem z stacyjka po odpaleniu nie cofa sie musze ja cofnac ręcznie bo nie działaja światła wycieraczki i duchawa czy musze wymieniac cała stacyjke czy tylko kostke i czy to skoplikowane.

wątek w niewłaściwym dziale - przneisiono [Musashi]

Opublikowano

Tylko kostke.

Opublikowano

kostka stacyjki do wymiany :kwasny: nie kupuj tanie podróby :good:

Opublikowano

Uszkodzona kostka stacyjki, wymiana nie jest skomplikowana, ale trzeba demontować kierownicę.

W Twoim roczniku montowano dwa rodzaje, upewnij się, który posiadasz przed zamówieniem.

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_problemy_z_instacja_elektryczna_nie_dzialajacy_rozrusznik-t32110.0.html;msg380533#msg380533

Opublikowano
  • Autor

Czesc potrzebuje porady na temat stacyjki po zapaleniu nie odbija musze reka cofac kluczyk czy musze wymieniac cala stacyjke czy wystarczy wymienic kostke prosze o porade.dzieki

Opublikowano

Witam

Myślę, że chyba jest do wymiana kostka.

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

Czesc potrzebuje porady na temat stacyjki po zapaleniu nie odbija musze reka cofac kluczyk czy musze wymieniac cala stacyjke czy wystarczy wymienic kostke prosze o porade.dzieki

tylko kostka do wymiany :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za pomoc i dobre rady jak mam sptawdzic jaka kostka domnie pasuje bo specnaz powiedziałze sa dwa rodzaje,jeszcze raz dzieki a pomoc

Opublikowano

Kostka do wymiany, lepiej kupić droższą kostkę najlepiej ASO, wiem sam przerabiałem. Te za 30zł potrafią się rozpaść w ręku. Uważaj na rodzaj kostki bo chyba gdzieś kolo 1996 była zmiana końcówki. Tak jak pisali koledzy wyżej będzie konieczne zdjęcie kiery. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 10:52_________________________________________________Ze sprawdzeniem mam dwa sposoby, rozebrać kiere i iść kupić na wzór, albo VIN w rękę i do ASO. Tam dadzą Ci odpowiednia. Koszt kostki w ASO 103PLN. Zamienniki od 30 do 60PLN

Opublikowano
  • Autor

mam jeszcze jedno ptanie moze ktos mam schemat jak dobrac sie do stacyjki jestem nowicjuszem i niechcem narobic balaganu moze ktos mnie pokieruje krok po kroku pozdrawiam dzieki za pomoc

Opublikowano
  • Autor

dzieki kolego za pomoc wszystkiego dobrego[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 11:08_________________________________________________niewiem czy sie tego podejme trochr mam pietra no i tam cały czas mowa o immo a mi chodzi tylko o tą kostke troche to skoplikowane no ale moze sprubuje zobacze