grechut Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) QWitam, z racji tego, że rodzina mi się powiększy będę zmuszony prawdopodobnie sprzedać swoją B6tkę.. 2001r produkcji, sztuka fajna, zamontowałem podtlenek LPG żeby eksploatacja była tańsza ;). Wewnątrz skóra niepoprzecierana, elektryczne i grzane fotele, subufer fabrycznie obok koła zapasowego. W samochodzie wszystko śmiga, nie palą się żadne checki, a i najważniejsze że przebieg oryginalny. Byłem po to auto sam w Belgii, mam zdjęcia dla zainteresowanych na belgijskich blachach. Posiadam cały belgijski carpass z informacją jaki auto miało przebieg przy corocznym badaniu technicznym. Jest świeżo po wymianie rozrządu ( przy 195k km ). Jedynie co to olej i filtry w najbliższym czasie pasowałoby zmienić. Ma 3 mankamenty jeśli chodzi o wizualny stan.. Przetarcie przy klamce, przy zderzaku z przodu i nie wiem czemu ale rdza wychodzi na przednim nadkolu ( a ten element nie był malowany ). Fotki tutaj : https://photos.app.goo.gl/IIIsLSO80FMBcCE62 Gdyby temat był przypadkowo umieszczony nie w tym dziale, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie go do odpowiedniego miejsca:) Edytowane 14 Lipca 2017 przez grechut
mirek31071977 Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Te mankamenty psują całość.Ładne to masz.Bez tego pewnie z 17 dałoby radę wyszarpać.Wystaw za tyle i zobaczysz,czy jakiś odzew będzie.
Alko-maty Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Jak stary jest lpg i do kiedy ważna butla? Wbrew pozorom to też ma znaczenie. Na Twoim miejscu zrobiłbym te poprawki, wcześniej udokumentował zdjęcia aby pokazać przyszłemu kupującemu co było robione i wystawił za 17k do negocjacji.
grechut Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 Dnia 26.07.2017 o 11:11, Alko-maty napisał: Jak stary jest lpg i do kiedy ważna butla? Wbrew pozorom to też ma znaczenie. Na Twoim miejscu zrobiłbym te poprawki, wcześniej udokumentował zdjęcia aby pokazać przyszłemu kupującemu co było robione i wystawił za 17k do negocjacji. LPG sam zakładałem w tym roku, coś koło lutego-marca. Oczywiście wbity w dowód, na gwarancji itp
Alko-maty Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Hej! I jak kwestia sprzedaży, już po czy jeszcze przed? Daj znać jeżeli wątek jest aktualny oraz rzecz jasna za ile poszła. Pozdro!
Askeladden Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Może ktoś da 14, nie liczył bym na więcej.
Rekomendowane odpowiedzi