bartolomeo 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Witam, poszukuje instrukcji obsługi Audi A6 2001r, a dokładniej komendy z komputera pokładowego. Mam tylko w języku niemieckim. Jeśli macie gdzieś na forum zeskanowaną albo ktoś wie co znaczą wszystkie komendy z komputera pokładowego to prosze o pomoc. Dzięki pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 to napisz kolego o jakie komendy Ci chodzi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolomeo 0 Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 o jakie komendy hmmm, póki co o żadne, ale gdyby w pewnej chwili coś wyskoczyło to bym od razu wiedział co pisze. Po prostu jakie komendy wyskakują na wyświetlaczu i co one oznaczają. Obecnie ikonka hamulca ręcznego świeci bo tarcze są kiepskawe, muszę wymienić. I jak wprowadza się kod w radiu. Seryjne radio Audi ze zmieniarką na 6 CD w bagażniku. Gdybym przypadkiem musiał wprowadzić Key...kiedyś tam. Może macie tu gdzieś na forum zeskanowaną całą instrukcje w PL ? albo na jakimś FTP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 możesz kupić w ASO za kilkadziesiąt zł, jak wpisywać kody do radia jest osobny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freon 1 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 We Wrocławiu taka książka kosztuje 75 PLN, na Allegro też znajdziecie, za 69 PLN (ale dołączjąc koszty wysyłki - taniej w ASO). Chociaż ja zacząłem szukać czegoś za friko w wersji >>download<< Jak znajdę, dam znać. [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 09-03-2007, 13:54 ] a kolega chyba sie pomylil i pisze tu nie czytajac regulaminu ps.nastepne posty do usuniecia jesli nie zapoznasz sie z regulaminem Czytalem, ale widac nie szczegolowo - czytam wiec szczegolowiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts