swiezak84 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam. od jakiegos czasu nie dziala mi klakson i elektryczny wentylator chlodnicy klimatyzacji wiec postanowilem zajrzec o co kaman. zdjalem tapicerke i od razu wypadł jeden przekaznik ---> nie mam zielonego pojecia od czego jest i skad wypadł moze ktos doradzi gdzie jego miejsce w tym panelu --> i jak go tam wlozyc - normalnie, bokiem, do gory nogami?? potem zajrzalem glebiej sprawdzic czy bezpiecznik od wentlatora jest ok, i jesli to ten pierwszy z lewej na samym dole to nie jest spalony --> dlaczego w takim razie wentylator nie dmucha? dodam ze po spięciu "na krotko" dziala ratunku!!!!! i nie chodzi mi o to zielone calkiem po lewej tylko ten bezpiecznik pod czarnym "pudelkiem"[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 14:11_________________________________________________ej no bez jaj pomozcie biednemu swiezakowi
andrzej_1970 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dopasuj go odpowiednio bo tylko w jednej pozycji można go włożyć inaczej się nie da ze względu na usytuowania wtyków.Moim zdaniem powinien siedzieć między czarnym a niebieskim.
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 zajrzyj do tego wątku http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t13949.0.html;highlight=gdzie+przekaznik
swiezak84 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 zajrzalem tam i popatrzylem na te fotki co ludziska powstawiali i u mnie wszystko jest inaczej ale chyba faktycznie bedzie pasowalo miedzy czarnym a niebieskim tak jak andrzej_1970 napisal.
krzyniek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 po oznaczeniu przekaźnika 204 12v 40A wychodzi że to jest przekaźnik do sondy lambda
ndjaro Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jak się dobrać do tych przekaźników? Jakz zdjąć ten plastik?
Rekomendowane odpowiedzi