luki19862121 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Witam. Nie znalazłem odpowiedzi na forum na temat błędu Klimatronika 01841 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap; Left (G220) 09-00 - Adaptation Limit Surpassed W weekend czyściłem wszystkie potencjometry pod schowkiem tego od strony kierowcy na razie nie ruszałem. Nastawy podstawowe zrobione wszystko schodzi do 0 czyli ok lecz pojawił się ten błąd nie można skasować i z kratek od strony kierowcy leci zimne powietrze a pasażera ciepłe. W adaptacji funkcja test jest niedostępna lecz save normalnie zapisuje adaptację ale błąd nie znika i skasować nie można. Proszę o rady
Zychuu28 Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Trochę odkopie, u mnie ten sam problem co wyżej lecz ja wyczyściłem silniczek od strony kierowcy nawet wymieniłem na inny i dalej to samo, jakieś inne pomysły ?
tatuazeee Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 Witam czy udało ci się rozwiązać ten problem mam dokładnie to samo za nic nie mogę skasować błędu po wymianie potencjometru???
Pieterb Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 18 minut temu, tatuazeee napisał: za nic nie mogę skasować błędu po wymianie potencjometru??? a adaptacje klap robiłeś? inaczej go nie skasujesz.
Rekomendowane odpowiedzi