Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Maglownica nowa czy zregenerowana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak jest podczas jazdy :?: :cool1:

Opublikowano

z rana jak jechalem na odcinku ok.1km slychac jak napierdziela i to fest...ale juz puzniej dobiega gluchy stukot ale bez porownania mniej slyszalny. wiec nieczaje juz. amory sprawdzane w stanie bdb firmy mts technix czy to one tak stukaja? dodam ze najbardziej slyszalny halas od strony kierowcy. a moze magiel dupniety. niewiem juz gdzie szukac pojade do jakiegos mechaniora powiem co i jak zostawie auto a on niech tylko zdjagnozuje usterke.[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 16:28_________________________________________________no i staram sobie logiczne tlumaczyc ze jesli powodem stukania bylby magiel to chyba wyczuwalny bylby na iierownicy podczas jazdy?! a niejest bo wszystko chodzi elegancko.[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 16:31_________________________________________________jestem wlasnie po wizycie u mechaniora ktory mi wym.magiel i poworem stukania najmocniej po dluzszym postoju sa amortyzatory firmy MtsTechnix !!!!!!!

Opublikowano

firmy MtsTechnix !!!!!

MTS czy TA Technix :?: bo to dwie różne firmy

Opublikowano

mts-technik

Opublikowano

Rozmawialem na temat maglownic z dobrym diagnostą i wedlug niego montaz regenerowanej to bardzo glupi pomysł i popieram tego gościa. Co jak co, ale układ kierowniczy w największym stopniu wpływa na nasze bezpieczeństwo i jest to ostatnia rzecz na której powinno się oszczędzać.

Opublikowano

Miałem doświadczenie z regenerowanymi rzeczami i nigdy wiecej :sick3: Do mojej A3 kupilem używke maglownice i prześmigałem na niej 3 lata sprzedałem auto rok temu i nowy właściciel dalej śmiga na niej bez problemu :cool1:

Juz lepiej kupić używke ale najpierw dobrze ją obejrzeć i sprawdzić czy nie wylewa sie zniej czerwony płyn (jeśli jest inny płyn niż ten zielony z serwisu to wywala uszczelki :thumbdown:) wiec taka używke można sobie podarować :gwizdanie:.

A regenerowane gówna nigdy kurfa wiecej :kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Sami po sobie widzicie jak kazdy z was inaczej podchodzi do tematu dla jednego regenerowana przekladania to zlo a dla drugiego uzywana tez nie do konca poniewarz wzrokowo cieszko czasami stwierdzic. No i dobze kazdy do tematu podchodzi inaczej no i szacun :hi:

Opublikowano

Nowej oryginalnej i tak nikt nie kupi, używana ok ale trzeb wiedzieć ile stała bez płynu, regenerowana też dobra i to najlepiej robić tam gdzie ktoś to demontuje i regeneruje, poźniejsza gwarancja jest bezsprzeczna i bez-kosztowa

Opublikowano

Taaa gwarancja na pare miechów a potem jak sie wyj...bie to sie martw sam. Regenerowane rzeczy to już nigdy nie bedzie to samo :thumbdown:

Używka używce nie równa, ja oglądałem kilka wiec wiem. Warto obejrzeć conajmniej 2 i kupić z jak najnowszego rocznika. Ja do mojej A3 98 kupiłem z golfa 2004 i było miodzio. No problems :wink4: