martin a4 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Panowie prosze o pomoc ktory Grill bedzie bardziej pasowal do audi a4 97r sedan przerabiam go na s-line prosze o pomoc. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a15a7462be75100b.html
rafalekx Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wg mnie to zależy od tego jaki masz zderzak... i inne elementy. Jeśli seryjny to mi bardziej podoba się ten od RS-a, ale jeśli chcesz robić autko na S-a to lepiej ten od S-a bo trzeba być konsekwentnym Tylko nie rób mieszanki :exclaim: Bo zakładam, że planujesz dalsze modyfikacje autka...
Szewczenko7 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Jak bedziesz wstawial zderzak od S-ki to bierz grilek wiadomo jaki jesli nie to RS
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 S-line niepamietam ale niebyło w tamtych latach tylko jak juz to eski i rs :biggrin: :biggrin:
Gość Iceman Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ale jak kolega założy zderzak od S4 to grill od RS nie będzie pasował :biggrin:
martin a4 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 no wiec wlasnie ja go chce stylizowac na s4 poczatku tak myslalem ze od rs4 ale chce mniec wszystko orginalne
basen Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 ice ma racje. jak juz przerabiac to porzadnie.
Gość rob Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 ale jak kolega założy zderzak od S4 to grill od RS nie będzie pasował :biggrin: to ja mam problem, zderzak podoba mi się od eski a grill od rsa :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 ale jak kolega założy zderzak od S4 to grill od RS nie będzie pasował :biggrin: to ja mam problem, zderzak podoba mi się od eski a grill od rsa :twisted: no i oto chodzi bo to tobie ma sie podobac i koniec ................... :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 to ja mam problem, zderzak podoba mi się od eski a grill od rsa :twisted: Zaloz...wydaje mi sie ze bedzie miodzio
Rekomendowane odpowiedzi