Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Elektryka sterowania okien tylnych drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam niestety z tylu korbki, trafia mi sie kompet skorzanych foteli wraz z boczkami, ale tyl ma elektryke, czy orientuje sie ktos czy musze cale zbrojenie drzwi wymienic, czy tylko wystarczy dolozenie silownika? i Jaki jest przyblizony koszt takiej przyjemnosci.

Z gory dzieki za info

Pzdr

Opublikowano

Hmm... :mysli: Rozbierałem u mnie tylną tapicerke ale nie wiem jak wyglądają drzwi bez elektryki z tyłu :mysli: Prowadnice pewnie będą te same ale pytanie czy wystarczy tylko dołozyć silniczek i będzie wszystko git to nie wiem.

Troszke rezanie by cie czekało, musi być napewno doprowadzona dodatkowa wiązka kabli do drzwi kierowcy a tu juz większy problem kolego.

Poczekaj na inne opinie kolegów ale na moje to troszke gra nie warta zachodu, łatwiej będzie zaślepić przyciski w tej nowej tapicerce i zostawić korbki.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie wiem czy jaesli zaczne zaslepiac, kupowac korbki to czy koszty nie beda podobne a tak to przynajmniej mialbym elektryke :)

Opublikowano

mi się wydaje, żenie skończy się na samym silniczku... ale pewien nie jestem.

Opublikowano

trzeba zalozyc sterowniki zintegrowane (steruja zamkami oraz silnikami) z silnikiem sterujacym oknem

uzupelnic wiazki elektryczne tylnych drzwi,

ciagnac wiazki CAN do przednich wiazek elektrycznych wiec czeka demontaz tapicerki slupkow, srodkowych list dolnych polek tapicerki z przodu

Opublikowano
  • Autor

trzeba zalozyc sterowniki zintegrowane (steruja zamkami oraz silnikami) z silnikiem sterujacym oknem

uzupelnic wiazki elektryczne tylnych drzwi,

ciagnac wiazki CAN do przednich wiazek elektrycznych wiec czeka demontaz tapicerki slupkow, srodkowych list dolnych polek tapicerki z przodu

jednym slowem gra nie warta swieczki...[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 23:06_________________________________________________W kazdym badz razie dzieki. :good:

Opublikowano

czy warta czy nie, to juz pozostawiam indywidualnej ocenie, tapicerke i tak bedziesz mial zdemontowana.

napewno jest przy tym troche pracy.

Opublikowano

Kerczi , rezaj i zrób foto-relacje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

KUSICIELE - REZACZE... :kox:

Opublikowano

jesli zmienisz fotele /a wiem ze masz taki plan/ a co za tym idzie to i boczki wiec nei bedziesz miał wyjscia :naughty: bo chyba nie kupisz z korbkamiz tyłu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pewnie tak ale przeraza mnie to... :) p.s. zawsze moge zaslepic i wrzucic korbki :polew:

Opublikowano

pewnie tak ale przeraza mnie to... :) p.s. zawsze moge zaslepic i wrzucic korbki :polew:

niech Cię nie przeraża , spokojnie dasz rade ;)