Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nokia E71 czy Communicator E90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra.

Potrzebuję telefon biznesowy.

Podstawa to maile i w miarę pełnowymiarowa klawiatura.

W grę wchodzą właściwie TYLKO dwa wymienione w temacie.

- Communicator - za***isty, tylko ... duży, ciężki, nieporęczny (obecnie używam)

- E71 - o połowę tańszy od Communicatora, bardziej lanserski, parametry praktycznie takie same (no, poza wielkością klawiszy i wyświetlacza) lżejszy, właściwie nawet bardziej mi się podoba.

I teraz pytanie: dlaczego nie E71? :mysli:

Uwaga!

Pomyślcie zanim odpowiecie:

- nie chodzi o to które Wam się podobają

- nie chodzi o to abyście podali mi milion innych, alternatywnych propozycji

- nie chodzi o to abyście chwalili/ganili mój wybór

Postarajcie skupić sie na meritum problemu.

Z góry dzięks

Opublikowano

Zajmuje sie flota telefonów u siebie w korporacji.

E90 nie mamy z paru powodow - sadze ze najwazniejszymi sa gabaryty i czas czowania na baterii

Co do E71 (ktory jest u nas jak jeden z 2 modeli tel) - telefon fajny - lanserski jak napisales- bardzo dobrze wykonczony. Atutami sa napewno wielkosc (w porownaniu do E90 jak i swojego poprzednika E61), obudowa wykonana ze stali co czyni telefon prawie pancernym - troche wzrasta ciezar ale cos za cos (kolor szary jest boski (tylko takie zamawiamy)), czas pracy na baterii dluzszy (E90 ma 2 wyswietlacze i to troche go tlumaczy)

Najwieksza wada jak dla mnie w E71 - i co przewazylo ze wziolem inny model tel) jest jego klawiatura. Niby pelna niby fajna ale diabelnie malutka. Jak masz grube palce to bedziesz klnal tylko :) Kobiety z dlugimi paznokciami tez na bank sobie nie poradza. Jedyne co broni ta klawiature to to ze jest wypukla na tyle ze da sie wyczuc ktory klawisz jest ktory :)

Osobiscie przymierzalem sie do E90 - mialem jego poprzednika - i generalnie nie jest duzo wiekszy ani grubszy od 9300. Tez preferuje telefony z qwerty. jakos sie tak potoczylo ze kupilem co innego :) Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

No, widzita.

Zwięźle i na temat.

Wielkie dzięki - o o chodziło

Opublikowano

Mam podobny dylemat obecnie używam sirocco ale trochę jest już zniszczony :angry: więc postanowiłem zmienić telefon

i zaproponowali mi E71, na zdjęciach nie wygląda przekonywójąco ale dzisiaj widziałem go na żywo u jednego z klientów i

zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie :shocked:

Opublikowano

Polecam E71, miałem E61 i byłem w nim zakochany, mam też czołg HTC Advantage i to najlepszy telefono komputer. Co do E71 to musiałem się przyzwyczaić do lekko zmienionego menu względem E61 ale już jest ok i nie żałuję tej zamiany. Można sobie pościagać tematy żeby "upiększyć", Symbian tej generacji jest stabilny i nie sprawia problemów. Klawiatura trochę mała ale daje radę :)

Gorąco polecam E71 !