patrysaudi Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Witam dziś rano wsiadam do auta odpalam i patrze swieci ciagle kierunek z lewej strony nawet gdy wyciagne kluczy i zamkne auto. Dzwoniłem do elektryka kazał mi wyciagnac wlacznik swiatel awaryjnych nic to nie dalo czytajac w googlach wyciaglem modul komfortu i zgasło i nie jestem pewien czy jest on winny i czy moge kupic jakis o innych numerach ? nr modułu: 8e0 907 279 E
GreGoriO Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Moduł MCE, MODUŁ CENTRALNEJ ELEKTRYKI, nie komfortu.Musisz kupić z literką E inaczej bez ingerencji w okablowanie, nie zadziała prawidłowo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
patrysaudi Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 Dzieki ale jest pewne ze ten moduł padł ?
SzeFFo Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 1 godzinę temu, patrysaudi napisał: Dzieki ale jest pewne ze ten moduł padł ? Poszukaj na szrocie takiego modułu, dogadaj się z gościem, że jak to nie będzie to to mu oddasz i tyle, wtedy zobaczysz. Albo po prostu wyciąg od kogoś kto ma takie same auto.
Rekomendowane odpowiedzi