Jump to content
IGNORED

[B6 AWX] Klapka popielniczki

Recommended Posts

Posted

Witam, czy da się wymienić samą klapkę popielniczki bo pękło mi to drewienko, czy trzeba całą ze środkiem, pozdrawiam

Posted

Cuber zapodał jak to zdemontować a ja powiem ci tylko ze musisz wymienić cała popielniczke :)

Nie wiem czy akurat takie drewno masz http://moto.allegro.pl/item532779335_audi_a4_8e0_popielniczka.html ale jest na allegro tych popielniczek od wyboru do kolru :)

pozdro

Posted

nie wiem czy sama nakladka wystepuje jako czesc zamienna ale na pewno da sie ja zdemontowac z popielniczki,u mnie tak bylo w dwoch popielniczkach

Posted

Raczej nie dostaniesz samej nakłądki, wszystko idzie zdemontować i rozłozyć na części pierwsze ale w ASO tak nie rozbierają :)

Posted

jakto... W etce pokrywa występuje jako oddzielna część.

Nie wiem jakie masz drewno ale dla pojazdów z dodatkami drewnianymi występują 2 pokrywy:

8E0 857 967 B lub 8E0 857 967 L.

Cena ok 50 euro :kwasny:

Posted

jakto... W etce pokrywa występuje jako oddzielna część.

Nie wiem jakie masz drewno ale dla pojazdów z dodatkami drewnianymi występują 2 pokrywy:

8E0 857 967 B lub 8E0 857 967 L.

Cena ok 50 euro :kwasny:

o kurde trochę drogo!!!! więc jednak klapka jest jako odrębna część, poszukam może się coś znajdzie, dzięki

Posted

6 postow wyzej jest ta sama

Posted

heh, sorki nie zauważyłem. Zobaczyłem na allegro tą aukcje i sobie przypomniałem że ktoś potrzebował jakąs drewniana popielniczke więc wkleiłem bez sprawdzenia...