Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Klapka popielniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da się wymienić samą klapkę popielniczki bo pękło mi to drewienko, czy trzeba całą ze środkiem, pozdrawiam

Opublikowano

Cuber zapodał jak to zdemontować a ja powiem ci tylko ze musisz wymienić cała popielniczke :)

Nie wiem czy akurat takie drewno masz http://moto.allegro.pl/item532779335_audi_a4_8e0_popielniczka.html ale jest na allegro tych popielniczek od wyboru do kolru :)

pozdro

Opublikowano
  • Autor

Cuber zapodał jak to zdemontować a ja powiem ci tylko ze musisz wymienić cała popielniczke :)

Nie wiem czy akurat takie drewno masz http://moto.allegro.pl/item532779335_audi_a4_8e0_popielniczka.html ale jest na allegro tych popielniczek od wyboru do kolru :)

pozdro

Czyli jednak cała do wymiany, no cóż trzeba zakupić, a co do drewna to chyba trochę ciemniejsze, dzięki

Opublikowano

nie wiem czy sama nakladka wystepuje jako czesc zamienna ale na pewno da sie ja zdemontowac z popielniczki,u mnie tak bylo w dwoch popielniczkach

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz samej nakłądki, wszystko idzie zdemontować i rozłozyć na części pierwsze ale w ASO tak nie rozbierają :)

Opublikowano

jakto... W etce pokrywa występuje jako oddzielna część.

Nie wiem jakie masz drewno ale dla pojazdów z dodatkami drewnianymi występują 2 pokrywy:

8E0 857 967 B lub 8E0 857 967 L.

Cena ok 50 euro :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

jakto... W etce pokrywa występuje jako oddzielna część.

Nie wiem jakie masz drewno ale dla pojazdów z dodatkami drewnianymi występują 2 pokrywy:

8E0 857 967 B lub 8E0 857 967 L.

Cena ok 50 euro :kwasny:

o kurde trochę drogo!!!! więc jednak klapka jest jako odrębna część, poszukam może się coś znajdzie, dzięki

Opublikowano

6 postow wyzej jest ta sama

Opublikowano

heh, sorki nie zauważyłem. Zobaczyłem na allegro tą aukcje i sobie przypomniałem że ktoś potrzebował jakąs drewniana popielniczke więc wkleiłem bez sprawdzenia...