wiwixxx Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam. Od paru dni mam problem jak w w/w temacie. Gdy skręcam w prawo i daje kierunek w prawo, świecą obydwa kierunki. Z przodu, z boku, z tyłu i na panelu. Tak samo jest gdy chce skręcić w lewo. Problem raz jest raz znika. Czytałem dzisiaj długo Nasze forum ale takiej usterki nie znalazłem. Były problemy z kierunkami ale troszkę inne. Jeżeli ktoś z Was może mi pomóc z góry dziękuje za wskazówki. Podłączyłem VAG-a i samochód nie ma żadnych błędów. Pozdrawiam Marcin R
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 prawdopodobnie wysiadł przerywacz który jest we włączniku świateł awaryjnych, podmień jak masz od kogo i zobacz, ale raczej to będzie to
wiwixxx Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 może głupie pytanie, ale jestem laikiem. Gdzie to znaleźć?
andrzej_1970 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kolega napisał we włączniku od świateł awaryjnych trzeba go wyjąć.
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 podmień cały włącznik bo to jest jednocześnie przerywacz kierunków
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja stawiam ze to tez będzie to a jak nie to szukaj w przekaźnikach.
wiwixxx Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzięki. Podjade w sobote na szrot i dam znać.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 23:25_________________________________________________Witam. Podmieniłem działało ponad tydzień i znowu to samo... Jakieś podpowiedzi Z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi