Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ledy w kierunkowskazach - jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Koledzy czy jest możliwość zamiany zwykłych żarówek na LEDowe w kierunkowskazach? Chodzi mi o kierunki przód/tył do Audi przedliftowego. Kiedyś widziałem że ktoś zakładał ale do lifta, może już pojawiły się jakieś Ledy do przedlifta?

Te chyba nie podejdą do przedlifta? http://allegro.pl/zarowki-led-psy24w-zolta-audi-a4-b8-kierunkowskaz-i5249437391.html

Pozdrawiam

Edytowane przez leewang

Opublikowano

W przedlifcie są PH24, te z aukcji to PSY24 (do polifta?). Ja kupilem na aliexpress za niecale 80zł, więc to z aukcji, to zwyczajni „janusze biznesu” i sprzedają produkty z Chin z marżą >100%.
Zajrzyj do sklepu o nazwie „iJDM Store” - około miesiąca trzeba poczekać, ale po co przepłacać.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Możesz dać linka do tych żarówek ? ☺️

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, M@rcus napisał:

W przedlifcie są PH24, te z aukcji to PSY24 (do polifta?). Ja kupilem na aliexpress za niecale 80zł, więc to z aukcji, to zwyczajni „janusze biznesu” i sprzedają produkty z Chin z marżą >100%.
Zajrzyj do sklepu o nazwie „iJDM Store” - około miesiąca trzeba poczekać, ale po co przepłacać.

Dzięki wielkie, a możesz podesłać link do aukcji? Nic nie mogę znaleźć na ali z oznaczeniem PH24 ani PH24w.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki to zamawiam :) a do tyłu też coś się znajdzie?

Opublikowano

Na tył idą Py21W/Bau15s. Konkretu nie doradzę - kupiłem od kolegi z klubu.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, a nie ma problemu z błędami? Może podeślesz namiary na kolege z forum który ma te żarówki? Chyba że jednorazowo sprzedawał :)

Któreś z tych może? https://pl.aliexpress.com/w/wholesale-Bau15s-orange.html?spm=a2g17.search0104.0.0.ySweMP&initiative_id=SB_20171015092709&site=pol&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=Bau15s+orange

Opublikowano

Kolega komoornik sprzedawał jednorazowo - zapewne po zmianie lamp na polift. Błędów nie ma, ale na to też jest sposób - odpowiednie kodowanie i wyłączenie kontroli spalonej żarówki.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.10.2017 o 19:29, M@rcus napisał:

Jaki efekt ? Możesz dodać jakieś zdjęcie jak to swieci jest różnic ? ?

Opublikowano

Różnica jak to przy LEDach - efekt natychmiastowego rozświetlenia i gaszenia źródła światła. W mocy świecenia wydaje się, że LED daje mocniej, ale jest porównywalnie.

Opublikowano

Okej dzięki ?

Opublikowano
W dniu 15.10.2017 o 12:33, M@rcus napisał:

Kolego i jak spisują Ci się te żarówki? Polecasz je nadal? Błędów źadnych nie wywalają ? Świecą dosyć jasno w porównaniu do zwykłych żarówek ?

Opublikowano

Ciężko jednoznacznie określić - jak już wyżej wspomniałem, jest porównywalnie. Błędów brak.

Opublikowano
  • Autor

Ja dostałem informację że już są w kraju, także zrobię porównanie za niedługo starych i nowych żarówek ;)

Opublikowano

Okej, w takim razie czekam na filmiki :whistling: co prawda zamówiłem już wczoraj, ale i tak chce zobaczyć, jak Ci to wyjdzie :wink: jeszcze myślę, które wziąść do ledowych lamp tylnych w kierunki ?! :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Do tyłu pewnie trzeba by coś wybrać z tego linku pierwszego co dodawałem, ale sam też jeszcze nic nie wybrałem.

Opublikowano
  • Autor

Paczka dziś przyszła, jak tylko znajdę czas to zamontuję ;) i pokażę jak to na Audi wygląda.

20171121_204711.jpg

20171121_204739.jpg

20171121_204819.jpg

Opublikowano

Czekamy :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Chyba montaż się troszkę opóźni bo nie wiedziałem że trzeba całą lampę demontować żeby zmienić żarówkę od kierunkowskazu :( No ale może się uda do końca tygodnia ;)