Jump to content
IGNORED

swap hebla na 320mm

Recommended Posts

Posted

mam obecnie 312mm chciał bym załozyc 320 od a6c5 ,zaciski jednotłoczkowe , musze wymieniac zwrotnice czy te beda pasowac?

Posted

trzeba zwrotnice z eSy 

Posted

moje nie podejda?

Posted

A czy w takim przypadku pisalbym Ci o zwrotnicach od eSy? 

Guest krzysztof.k007
Posted (edited)

Cześć Dev, małe pytanko w celu rozwiania wątpliwości i oświecenia. A mianowicie mam zamiar wymienić hamulce na mocniejsze. Pierwotnie koncepcja padła na 312 lecz po lekturze wpisów na tym forum

wybór padł na 320. Mam już zwrotnice, jarzma, zaciski, tarcze, piastę z A6 Allroad. Chodzi mi o banana. Na alledrogo piszą że banan z B5 i A6 AR jest ten sam, ETKA mówi co innego.

W końcu nie wiem czy należy wymienić ten wahacz czy nie? I jaka jest między nimi różnica?

Edited by krzysztof.k007
Posted
58 minut temu, krzysztof.k007 napisał:

Cześć Dev, małe pytanko w celu rozwiania wątpliwości i oświecenia. A mianowicie mam zamiar wymienić hamulce na mocniejsze. Pierwotnie koncepcja padła na 312 lecz po lekturze wpisów na tym forum

wybór padł na 320. Mam już zwrotnice, jarzma, zaciski, tarcze, piastę z A6 Allroad. Chodzi mi o banana. Na alledrogo piszą że banan z B5 i A6 AR jest ten sam, ETKA mówi co innego.

W końcu nie wiem czy należy wymienić ten wahacz czy nie? I jaka jest między nimi różnica?

tutaj nie chodzi o banana tylko o średnicę sworznia prostego wahacza