mortek1986 Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 mam obecnie 312mm chciał bym załozyc 320 od a6c5 ,zaciski jednotłoczkowe , musze wymieniac zwrotnice czy te beda pasowac?
Dev Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 A czy w takim przypadku pisalbym Ci o zwrotnicach od eSy?
Guest krzysztof.k007 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Cześć Dev, małe pytanko w celu rozwiania wątpliwości i oświecenia. A mianowicie mam zamiar wymienić hamulce na mocniejsze. Pierwotnie koncepcja padła na 312 lecz po lekturze wpisów na tym forum wybór padł na 320. Mam już zwrotnice, jarzma, zaciski, tarcze, piastę z A6 Allroad. Chodzi mi o banana. Na alledrogo piszą że banan z B5 i A6 AR jest ten sam, ETKA mówi co innego. W końcu nie wiem czy należy wymienić ten wahacz czy nie? I jaka jest między nimi różnica? Edited October 22, 2017 by krzysztof.k007
Dev Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 58 minut temu, krzysztof.k007 napisał: Cześć Dev, małe pytanko w celu rozwiania wątpliwości i oświecenia. A mianowicie mam zamiar wymienić hamulce na mocniejsze. Pierwotnie koncepcja padła na 312 lecz po lekturze wpisów na tym forum wybór padł na 320. Mam już zwrotnice, jarzma, zaciski, tarcze, piastę z A6 Allroad. Chodzi mi o banana. Na alledrogo piszą że banan z B5 i A6 AR jest ten sam, ETKA mówi co innego. W końcu nie wiem czy należy wymienić ten wahacz czy nie? I jaka jest między nimi różnica? tutaj nie chodzi o banana tylko o średnicę sworznia prostego wahacza
Recommended Posts