dantim Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Witam mam prośbę zakupiłem adapter na telefon ze złym połączeniem widocznym na 1 zdjęciu chciał bym zrobić tak jak jest na zdjęciu 2 jak to wykonać ?
bobikos Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Witam mam prośbę zakupiłem adapter na telefon ze złym połączeniem widocznym na 1 zdjęciu chciał bym zrobić tak jak jest na zdjęciu 2 jak to wykonać ? Jesli masz złącze jak na zdjeciu nr 2 to prawdopodobnie masz bt w samochodzie. Proponuję iść w tą stronę.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
bobikos Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Złącza samego uchwytu raczej nie przerobisz. Nie widzialem do tej pory nigdzie schematów uchwytu.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
dantim Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Uchwyt na telefon ma taki.... I właśnie a kupiłem adapter jak na 2 zdjęciu i pasuje mi to przerobić.... Jak się nazywają te złote element....
Rekomendowane odpowiedzi