cooler100 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 zaznaczam, że nie wiem czy to dobry dział Chodzi o to, że gdy odpalę samochód jednym kluczem i jadę to drzwi ryglują się automatycznie (aktywowane vcds-em dawno temu) , natomiast gdy odpale samochód drugim kluczem i ruszam to drzwi nie ryglują się. Podczas aktywowania funkcji vcds-em używałem pierwszego klucza ale nie wiem czy to ma znaczenie??!?!?! Tę opcje włącza sie jednorazowo więc o co chodzi ??? ktos z was miał podobną sytuację moze ?
MarcinOslo Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Sprawdz ustawienia MMI na drugim kluczyku.
cooler100 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 mam niestety tylko AMI a nie MMI , jakie ustawienia miałbym sprawdzić ?
cooler100 Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) nie macie pomysłu czemu tak jest ? Edytowane 18 Października 2017 przez cooler100
Vis Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 dostęp do ustawień masz przecież bez względu na to czy to mmi czy radio (car/setup)
Rekomendowane odpowiedzi