Jump to content
IGNORED

a4 2.8 AAH za B4 4.2 V8 Q!!!!

Recommended Posts

Posted

witam kolegow,

dostalem wczoraj ciekawa propozycje i szczerze mowiac troche spac mi to nie daje :evil: a wiec:

znajomi znajomego przywiezli z DE audi 80 B4 z 94 roku z silnikiem 4.2V8 :shocked: podgadalem go troche i dzwoni do mnie wczoraj ze chetnie zamienia sie na moja a4 aah 2.8 v6 Q i jeszcze mi doplaca :good: auto juz oplacili. pooglondalem na youtube troche filmikow o takich autkach i szczerze mowiac :slina: co o tym myslicie? auto jade jutro obejrzec bo sie strasznie nim zajaralem.

na szybko co moge powiedziec to ze B4 94r. moje 95r. wyposazenie B4 full jak u mnie, oba w QUATTRO. mialem b4 i mam tylko dobre wspomnienia wiec moze warto. na mobile de znalazlem takiego jednego umbaua za 19.900 ojro. moze wziac go na pol roku i jak co to puscic dalej( wydaje mi sie ze nie strace) no i toV8 :kox:.

Posted

A w jakim stanie jest ta B4ka? Zrób fotki jak będziesz oglądał :wink4: Może być ciekawie :rolleyes:

Posted

Ja nigdy bym się nie zamienił na starszy samochód. To tyle co mam do powiedzenia. :)

Posted

na mobile de znalazlem takiego jednego umbaua za 19.900 ojro.

to za ile oni go kupili? bo chyba nie za tyle jak chcą się wymienić na b5 za 1/4 tej ceny... :gwizdanie:

Posted

bez przesady, raptem rok starszy. ja bym bral coby troche pohulac :evil:

Posted

Tyle że tu jest duża różnica. B5 na B4

Posted

Znaczna różnica B4 a B5.Rozumiem,że ta 80 po przekładce silnika?Bo o ile sie nie mylę to największy w B4 był AAH.S2 i RS2 to zdaje się były 2.3 T a nie V8.