bird71 Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Witam Was, zakupiłem kilka dni temu dwa oryginalne siłowniki do naszego modelu samochodu ( audi a4 b6 avant ) firmy magnetti mirelli z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=6770000498&snapshot=MjAxNy0xMC0xNFQxNTozNTowM1o7YnV5ZXI7NjIzYTA3NzJlZGFkODYyOTM5NzUxNTRmMDIzNWVlNTk5OWY3ZDQ2OGE5MDgxNmViNTA2NzczNjBkNWMwNGE3OA== Wszystko pięknie zamontowałęm itp. siłowniki pięknie działają jednak przy końowej fazie otwierania , w ogóle nie zwalniają ( lub zwalniają za słabo ) co powoduje szarpanie zawiasów klapy bagażnika :< Dodam tylko że próbowałem je odwracać jednak nic to nie dało :< Nie wiem czy mam jeszcze jakieś opcje regulacji / modyfikacji , czy po prostu tak musi zostać . Spotkał się z czymś takim ktoś z Was ? Pozdrawiam
jaguaro Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Gdybys uważniej czytał forum to byś wiedział ze wszyscy kupują Krosno, nawet nasi sąsiedzi z zachodu składają na nie zamówienia gdyż Krosno jako jedne z nielicznych bardzo mocno zwalnia w końcowej fazie. Jeśli masz faktycznie oryginał i nie zwalnia na końcu to trafia się felerny siłownik i konieczna wymiana. Tapnięte z iPhone
Lukaszklimek90 Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Witam, Kolego bird71 pomogła Ci wymiana siłowników na KROSNO? Mam obecnie taki sam problem z wyrywającą klapą..
kubabkb Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 odswiezam temat jakie silowniki aktualnie polecacie? szukam czegos dobrego poniewaz kupilem ostatnio jakis niemiecki szrot atp i rwia przy koncu az kalpe chce wyrwac .
Lukasz_mk2 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 w temacie siłowników nic się nie zmieniło - trzeba kupić z Krosna i będzie git - ja u siebie wymieniałem z rok temu i do tej pory jest super, a koszt to coś koło 100zł za parę
Lukasz_mk2 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 tu masz coś takiego: siłownik klapy bagażnika AUDI A4 B6 avant KROSNO ! 6974897524 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 49 zł - siłownik klapy bagażnika AUDI A4 B6 avant KROSNO ! (6974897524). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! ale sądzę, że lepiej kupić w sklepie stacjonarnym, bo w zasadzie w każdym sklepie je dostaniesz - jak nie mają na miejscu to zamówią, a cena podobna
kubabkb Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 ok spoko z zamowieniem nie ma problemu, ale chodzi o sprawdzona firme, potrzebne mi dobre silowniki ktore wychamowuja klape przy koncu. jesli ktos kupil te silowniki i sa sprawdzone prosze o info
Recommended Posts