Jump to content
IGNORED

Klapa bagażnika szarpie po wymianie siłowników

Recommended Posts

Posted

Witam Was,

zakupiłem kilka dni temu dwa oryginalne siłowniki do naszego modelu samochodu ( audi a4 b6 avant ) firmy magnetti mirelli z tej aukcji

http://allegro.pl/show_item.php?item=6770000498&snapshot=MjAxNy0xMC0xNFQxNTozNTowM1o7YnV5ZXI7NjIzYTA3NzJlZGFkODYyOTM5NzUxNTRmMDIzNWVlNTk5OWY3ZDQ2OGE5MDgxNmViNTA2NzczNjBkNWMwNGE3OA==

Wszystko pięknie zamontowałęm itp. siłowniki pięknie działają jednak przy końowej fazie otwierania , w ogóle nie zwalniają ( lub zwalniają za słabo ) co powoduje szarpanie zawiasów klapy bagażnika :<

Dodam tylko że próbowałem je odwracać jednak nic to nie dało :< 

Nie wiem czy mam jeszcze jakieś opcje regulacji / modyfikacji , czy po prostu tak musi zostać .

Spotkał się z czymś takim ktoś z Was ?

Pozdrawiam

Posted

Gdybys uważniej czytał forum to byś wiedział ze wszyscy kupują Krosno, nawet nasi sąsiedzi z zachodu składają na nie zamówienia gdyż Krosno jako jedne z nielicznych bardzo mocno zwalnia w końcowej fazie. Jeśli masz faktycznie oryginał i nie zwalnia na końcu to trafia się felerny siłownik i konieczna wymiana.

Tapnięte z iPhone

• 8 months later...
Posted

Witam,

Kolego bird71 pomogła Ci wymiana siłowników na KROSNO?

Mam obecnie taki sam problem z wyrywającą klapą..

• 1 year later...
Posted

odswiezam temat

jakie silowniki aktualnie polecacie?

szukam czegos dobrego poniewaz kupilem ostatnio jakis niemiecki szrot atp i rwia przy koncu az kalpe chce wyrwac .

Posted

w temacie siłowników nic się nie zmieniło - trzeba kupić z Krosna i będzie git - ja u siebie wymieniałem z rok temu i do tej pory jest super, a koszt to coś koło 100zł za parę

Posted

tu masz coś takiego:

silownik-klapy-bagaznika-AUDI-A4-B6-avan
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 49 zł - siłownik klapy bagażnika AUDI A4 B6 avant KROSNO ! (6974897524). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

ale sądzę, że lepiej kupić w sklepie stacjonarnym, bo w zasadzie w każdym sklepie je dostaniesz - jak nie mają na miejscu to zamówią, a cena podobna

Posted

ok spoko z zamowieniem nie ma problemu, ale chodzi o sprawdzona firme,

potrzebne mi dobre silowniki ktore wychamowuja klape przy koncu.

jesli ktos kupil te silowniki i sa sprawdzone prosze o info