Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotel nie grzeje, gdzie naprawię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie w Szczecinie naprawie podgrzewanie fotelu kierowcy, a dokładnie nie grzeje tylko siedzisko, oparcie grzeje. Błędów brak. Mam fotele sportowe. 

Opublikowano

Masz przepaloną matę siedziska. Albo wymiana maty albo naprawa . Pod warunkiem że znajdziesz miejsce przepalenia. ( nie zawsze jest to takie proste.) Jak by nie patrzeć tapicerkę fotela trzeba zdejmować. 

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, jacek70 napisał:

Masz przepaloną matę siedziska. Albo wymiana maty albo naprawa . Pod warunkiem że znajdziesz miejsce przepalenia. ( nie zawsze jest to takie proste.) Jak by nie patrzeć tapicerkę fotela trzeba zdejmować. 

Właśnie najbardziej boję się zdejmować tapicerkę. Druga sprawa znalazłem tylko jedną matę na allegro i cena zaporowa.

http://allegro.pl/maty-grzewcze-do-audi-a4-a5-b8-i6989092058.html

bo na moje oko taka do foteli sportowych nie podejdzie

http://allegro.pl/mata-grzewcza-fotela-a4-b8-a5-8k0963557m-8k0963555-i6707116695.html

Opublikowano

Może Twoja mata jest jeszcze do uratowania . Najważniejsze to dostać się do niej . Gdybym ja ją miał na wierzchu to niema bata bym naprawił.  Najgorsze to wyciągnięcie jej , a jeszcze gorsze poukładane wszystkiego do kupy.☺

Opublikowano
  • Autor
52 minuty temu, jacek70 napisał:

Może Twoja mata jest jeszcze do uratowania . Najważniejsze to dostać się do niej . Gdybym ja ją miał na wierzchu to niema bata bym naprawił.  Najgorsze to wyciągnięcie jej , a jeszcze gorsze poukładane wszystkiego do kupy.☺

Dlatego szukam Kogoś kto się tego podejmie. Nie uśmiecha mi się wydać 250 zl. w ciemno za maty używane.  Jak moją może da radę naprawić.