Jump to content
IGNORED

Szarpie przy przyspieszaniu od okolo 3tys.

Recommended Posts

Posted

Witam wczoraj zaistniala taka sytuacja ze szarpie silnikiem przy przyspieszaniu, dodam ze mam a4 b6 1.8t bfb i jestem ciekaw co to moze powodowac... zapraszam do dyskusji.

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

Posted
W dniu 29.10.2017 o 09:36, czort1994 napisał:

Witam wczoraj zaistniala taka sytuacja ze szarpie silnikiem przy przyspieszaniu, dodam ze mam a4 b6 1.8t bfb i jestem ciekaw co to moze powodowac... zapraszam do dyskusji.

Objawy na gazie i na benzynie? Należałoby zacząć od logów zarówno na pb jak i lpg. Nikt tu wróżką nie jest. Poczytaj o co chodzi z tymi logami i jak, a nie najlepiej założyć temat i czekać na gotowe.

Posted

Autko lata tylko na Pb.. wlasnie sie orientuje o co z tym chodzi.. a temat zalozylem poniewaz spodziewalem sie ze ktos juz cos takiego mial I moze doradzic ;) wiec easyy :)

Posted

Przyczyn może być dużo więc pierwsze co to diagnostyka. Trochę w złym dziale napisałeś i pasowałoby przenieść temat :) 

Posted
Przyczyn może być dużo więc pierwsze co to diagnostyka. Trochę w złym dziale napisałeś i pasowałoby przenieść temat [emoji4] 
Mordo jestem tu nowy powoli sie ucze :) dzisiaj jade podpiac audi pod kompa i troche pogrzebiemy co tam moze jej byc.. moze to byc glupia cewka czy swiece... kto wie :) loga tez sprobuje ogarnac ;)

Posted
Mordo jestem tu nowy powoli sie ucze [emoji4] dzisiaj jade podpiac audi pod kompa i troche pogrzebiemy co tam moze jej byc.. moze to byc glupia cewka czy swiece... kto wie [emoji4] loga tez sprobuje ogarnac [emoji6]

Cewka padla :) podlaczylem z kumplem do kompa i wyszlo przebicie na cewce nr 4 .. zalozylem od brata bo rozwniez ma b6 w 1.8t I faktycznie problem zniknal :)