czort1994 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Witam wczoraj zaistniala taka sytuacja ze szarpie silnikiem przy przyspieszaniu, dodam ze mam a4 b6 1.8t bfb i jestem ciekaw co to moze powodowac... zapraszam do dyskusji. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
przem8 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 W dniu 29.10.2017 o 09:36, czort1994 napisał: Witam wczoraj zaistniala taka sytuacja ze szarpie silnikiem przy przyspieszaniu, dodam ze mam a4 b6 1.8t bfb i jestem ciekaw co to moze powodowac... zapraszam do dyskusji. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Objawy na gazie i na benzynie? Należałoby zacząć od logów zarówno na pb jak i lpg. Nikt tu wróżką nie jest. Poczytaj o co chodzi z tymi logami i jak, a nie najlepiej założyć temat i czekać na gotowe.
czort1994 Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Autko lata tylko na Pb.. wlasnie sie orientuje o co z tym chodzi.. a temat zalozylem poniewaz spodziewalem sie ze ktos juz cos takiego mial I moze doradzic wiec easyy Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
przem8 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Przyczyn może być dużo więc pierwsze co to diagnostyka. Trochę w złym dziale napisałeś i pasowałoby przenieść temat
czort1994 Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Przyczyn może być dużo więc pierwsze co to diagnostyka. Trochę w złym dziale napisałeś i pasowałoby przenieść temat [emoji4] Mordo jestem tu nowy powoli sie ucze dzisiaj jade podpiac audi pod kompa i troche pogrzebiemy co tam moze jej byc.. moze to byc glupia cewka czy swiece... kto wie loga tez sprobuje ogarnac Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
czort1994 Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Mordo jestem tu nowy powoli sie ucze [emoji4] dzisiaj jade podpiac audi pod kompa i troche pogrzebiemy co tam moze jej byc.. moze to byc glupia cewka czy swiece... kto wie [emoji4] loga tez sprobuje ogarnac [emoji6]Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cewka padla podlaczylem z kumplem do kompa i wyszlo przebicie na cewce nr 4 .. zalozylem od brata bo rozwniez ma b6 w 1.8t I faktycznie problem zniknal Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts