fafnasty Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Posiadam listę z multi (działa)i zastanawiam nad jakaś ładniejsza kiera najlepiej 3ramienna tylko taka w ktorej uda się bez problemu uruchomić multifunkce
Banan Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Polift C5 czteroramienna , w trójramiennej nie będzie multifunkcji ( no chyba że z B7 ale wtedy dużo rzeźby z elektryką ) a kiera polift C5 będzie p&p ( zdejmujesz swoją , zakładasz tamtą i działa od razu )
fafnasty Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 I tak chyba zrobię Dzięki za info
Banan Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Jaki masz przekaźnik multifunkcji?
fafnasty Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 Tego nie wiem kilka dni mam dopiero ta b5 Gdzie go szukać
Banan Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Kierownica którą teraz masz ma poduszkę przykręconą na Torxy? Jak zdejmiesz klapkę bezp. to będzie widać - duży podwójny 607 , 609 coś takiego Pytam bo będe miał pewność wtedy w 100% że dana konfiguracja działa , bo trochę tego przerobiłem
Rekomendowane odpowiedzi