beatkazonka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, mój problem polega na tym że po otwarciu drzwi wsiadam do samochodu i chwilkę po zamknięciu drzwi centralny zamek sam zamyka wszystkie drzwi... nie wiem co mam z tym zrobić ponieważ boję się że kiedyś zatrzasnę drzwi z kluczykiem w środku.
Rafal_69 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 próbowałes odłaczyc akumulator na jakiś czas? moze pomoże
beatkazonka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie próbowałem bo to mój pierwszy samochód nafaszerowany elektroniką. Spróbuje ale mam nadzieje ze nie wyasiądzie reszta elektroniki
pox Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam, to była opcja automatycznego uzbrojenia samochodu, gdy ten przekroczy prędkość 15kmph. A masz alarm? Jeżeli tak to jest ori czy dokładany? Aha i czy to dzieje się od kiedy masz samochód, czy od pewnego momentu?
beatkazonka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Alarmu nie ma. dzieje się to od jakiegoś czasu... jakoś przypadkowo to zauważyłem
pox Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Prawdopodobnie masz jakieś zwarcie w układzie. A czy przypadkiem nie dzieje się to wtedy, gdy gaśnie lampka w środku?
Gość GENERAL Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Podejżewam adaptację centralnego zamka, najlepiej sprawdzić to vagiem.
beni226 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Podejżewam adaptację centralnego zamka, najlepiej sprawdzić to vagiem. Powiedzcie w takim razie jak robi sie adaptacje tego centralnego zamka oraz jak mozna włączyc lub wyłączyć tą funkcje blokady zamków drzwi przy 15km/h. U mnie problem jest tego typu że na Vagu pokazuje soft code: 00000
Gość GENERAL Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tutaj masz wszystko opisane, tyle że musisz mieć vaga: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t6358.0.html;highlight=centralny+zamek+adaptacja
Rekomendowane odpowiedzi