bartek_ccc Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam, jak w tytule. Poszukuje numeru mechanizmu do wycieraczek przód audi A4 b5 1.9TDI 110KM rok produkcji 1997
SzeFFo Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Do czego Ci ten numer? Nie rozumiem? 8D1955603a Edytowane 5 Listopada 2017 przez SzeFFo
bartek_ccc Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Przestała mi działać wycieraczka pasażera. Po rozebraniu podszybia znalazłem jeden element od mechanizmu a na nim byl numer 8d1955326b. Nie wiem czy jest to element wymienny, dlatego raczej wymienię caly mechanizm. Chciałem sie upewnić aby kupic dobry,który bedzie na 100% pasował. Dziękuję SzeFFo za odpowiedź
SzeFFo Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Kup drugi mechanizm i po problemie, sam ostatnio u siebie wymieniałem. Zaznacz sobie, jak bedziesz sciagał stary mechanizm, zeby pozniej nie bylo problemu z ustawieniem wycieraczek.
bartek_ccc Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Ok. Dzieki za podpowiedź ? mam nadzieję,ze wszystko dobrze zagra?
Rekomendowane odpowiedzi