KonradZ9700 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Cześć wszystkim Mam problem z kluczykiem od webasto. Włączam go na pilocie siwieci się na zielono a po chwili miga na czerwono. Nie wiem czy to jest kwestia zakodowanie, czy może coś innego ? Webasto normalnie działa, jak włączam na w ustawieniach. Wywal mi tylko błąd 02245 - Połączenie zdalnego sterowania radiowego
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Sprawdz w bagazniku we wnece po prawej stronie czy masz tam sterownik podpiety Moze bezpiecznik poszedł od niego
KonradZ9700 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Napewno podpięty bo sprawdzałem. Bezpiecznik tez dobry
Jarzebowsky Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 W instrukcji masz informacje na temat webasto przejrzyj najpierw tam . Możliwe, że bateria jest słaba.
KonradZ9700 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 W tym jest problem ze nie mam instrukcji do niego, a w necie ciężko go znaleść. ?
damianpol114 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam, Czy udało się Panu naprawić? Od kilku dni mam dokładnie taką samą sytuację. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi