shadow01 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam, mam zamiar kupic nowe tarcze a ze mam felge 19 to pomyslalem ze ladniej bedzie sie prezentowalo na tarczy z przodu 345mm, wedlug VIN u mnie standard to 314mm, podpowie mi ktos co powinienem kupic aby moc zamontowac wieksze tarcze? tarcze chcialbym wrzucic nawiercane zimmermany. 1
LukiKRK Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam, mam zamiar kupic nowe tarcze a ze mam felge 19 to pomyslalem ze ladniej bedzie sie prezentowalo na tarczy z przodu 345mm, wedlug VIN u mnie standard to 314mm, podpowie mi ktos co powinienem kupic aby moc zamontowac wieksze tarcze? tarcze chcialbym wrzucic nawiercane zimmermany.Kupujesz zestaw hamulców z s4 i tarcze zimmerman nawiercane. Wszystko pasuje. Zdjęcia masz u mnie w profilu na takich tarczach. We hamulce z q5 też będą pięknie siedzieć na 19 calach. Pytanie też jaką masz fele na zimę bo 17-18 to minimum żeby takie hamulce zmieścić.Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
shadow01 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 tzn, ja mieszkam w UK wiec tu jezdze na letnich calorocznie wiec nadal bedzie felga 19. a zestaw caly hamulcow to widzialem w kosmicznej cenie wiec odpada.
sajmon136 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Witam ja też mieszkam w UK,co do hamulców to musisz szukać mi trafiła się okazja na aukcji. Zaciski z Audi A6 C7 dwu tłoczkowe pod tarczę 356mm £100 za parę. Edytowane 7 Listopada 2017 przez sajmon136
Rekomendowane odpowiedzi