Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Spinki (uchwyty) do kabli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przekopałem całe forum i net i nic nie znalazłem.Nie wiem czy to odpowiedni dział,ale ryzykuje.A mianowicie skorodowały mi spinki-uchwyty kabli,które wpięte są w plastikową obudową chłodnicy(wiatraka)i trzymają wiązki kabli.Chciałbym wymienić te spinki i tu moje pytanie czy gdzieś można kupić takie spinki jest ich 6-7 sztuk.Poniżej zdjęcie nie za dobrej jakości,ale coś tam widać.

ed27bceb65a6957am.jpg

0a1feda61a78ad9am.jpg

2a723cf00ab0e980m.jpg

Opublikowano

Najlepiej w ASO lub użyj pospolitej trytytki :) /opaski plastikowej/

Opublikowano

Chciałbym wymienić te spinki i tu moje pytanie czy gdzieś można kupić takie spinki jest ich 6-7 sztuk

Podjedz do dobrych sklepów motoryzacyjnych lub elktronicznych :wink4: tam na pewno bedą mieli podobne spinki za grosze,bo w niektórych sklepach sie spotkałem z takimi rzeczami :decayed: albo po prostu użyj zwykłej plastikowej opaski zaciskowej i po kłopocie :good:
Opublikowano

Lub podjedź sobie na giełdę samochodową, tam często mają wszelakiego rodzaju spinki i uchwyty (na kilogramy :polew:)

Opublikowano
  • Autor

Co do plastikowych opasek zaciskowych to nie bardzo bo te spinki wsuwane są na plastik od obudowy wiatraka i nie ma tam dziur żeby je przełożyć.Poszukam w sklepach czegoś podobnego do oryginału.

Dzięki za podpowiedzi :hi:

Opublikowano

[

Co do plastikowych opasek zaciskowych to nie bardzo bo te spinki wsuwane są na plastik od obudowy wiatraka i nie ma tam dziur żeby je przełożyć.Poszukam w sklepach czegoś podobnego do oryginału.

Dzięki za podpowiedzi :hi:

Miałem identyczny problem spinki kupiłem w ASO, nie są drogie a warto je kupić ponieważ bardzo dobrze trzymają kable zabezpieczając je przed wentylatorem.

Opublikowano

Miałem identyczny problem spinki kupiłem w ASO, nie są drogie

a zdradzisz jaka jest cena takich spinek :naughty:
Opublikowano

a zdradzisz jaka jest cena takich spinek :naughty

Obecnie nie pamiętam dokładnej ceny i nie chce cie wprowadzać w błąd ale za 5 szt. widocznych na 2 i 3 fotografii zapłaciłem ok 10-15 zł.

Opublikowano

dzieki bardzo kolego :hi: trzeba zaopatrzeć sie w takie sponki i powiazac kable,bo niektóre troszke sobie luzem lataja :wink4: