Jump to content
IGNORED

Błotniki a4 b6 z b7

Recommended Posts

Posted

Siema, czy ktoś się orientuję jak bardzo różnią się błotniki z b7 w stosunku do b6? 

Potrzebuje błotnika prawego do b6 ale w moim kolorze nic nie ma a z b7 jest sporo i wizualnie bardzo nie widać różnicy lecz niestety mogę to stwierdzić tylko po zdjęciach może miał ktoś z tym do czynienia?

I czy ewentualnie nie ma ktoś do sprzedania prawego błotnika do sedana w kolorze LY7H? 

Dzięki za odpowiedź. ;)

Posted

No jak nie widać różnicy, to dwa inaczej wytłoczone elementy, nie będzie pasował. 

Posted

Dokładnie przypatrz się przedniej części błotnika. W B6 schodzi do samego dołu w B7 tą przestrzeń wypełnia zderzak. Chyba ,że masz chęc na B6,5 jak niektórzy robią to wtedy cały przód do przełożenia ;)

Posted

Dzięki za odpowiedź, nie B6 podoba mi się taka jak jest i nie mam zamiaru robić z niej B7. To niestety jestem w czarnej d*pie dalej. 

Dzięki. ;)

Posted

Kup nowy zamiennim i pomaluj:)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Posted

Słyszałem że te nowe zamienniki nie są warte zachodu. ;)

Posted

Trzy zimy wytrzyma ;)

Posted

Zobaczymy ja jeszcze sobie zakonserwowalem je wiec moze bedzie spoko

Posted

A kupowałeś z tych gotowych pomalowanych? Czy dawałeś do malowania sowiemu lakiernikowi? 

I jak spasowanie, w miarę wygląda? 

Posted

Kupowałem gdzies pod Łodzia. Już pod kolor ( wysylalem kawałek starego błotnik zeby dobrali kolor) odcień różni się o pół tonu. Jak nie wiesz to praktycznie nie zauważalne. A co do spasowania Super. Firma daje gwarancje spasowania. Pojezdzi na aucie zobaczymy