LEoo Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Obnizona na 100% bedzie ale nie duzo, nie na nasze drogi . To samo z 18 ...mam 17 i jest ciezko...narazie w tym sezoie letnim pojezdze na tych, a pozniej sie zobaczy. Zreszta na lato 2008 planuje jakiegos dieselka i pewnie bedzie to A6...no ale jak narazie jest to i to pozostanie
Gość dino Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 powiem szczerze ze nawet ładna ta A4 -pozdrowionka-
TTom3k Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Leoo mieszkasz na 3 maja/pulaskiego ? Widzialem dzis tam twoja fure ;] fajnie wyglada ;]
LEoo Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 Nie tam, ale wsumie niedaleko:) Ciesze sie ze sie podobala, na zywo inaczej Jak cos to pisz to sie ugadamy i zwolamy jakies male spotkanko w tarnowie:) A jeszcze Ty pokazal bys swoja niunie
TTom3k Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 U mnie narazie seria to nie ma co pokazywac ;< Jak sie cos zmieni to wrzuce fotosy. A co do spotkania to spoko wieczorkami mozna np w piatek tak jak sie wiekszosc zbiera
LEoo Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Opublikowano 9 Marca 2007 Heh, wiekszosc tzn kto? ...a odnosnie spotkania to nie ma problemu...ja sie na to pisze :]
Gość spedyt Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 Ładna a gleba to by się przydała, nawet delikatnie
szypszun Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 kozak ta twoja furencja! ale widze tam soczewke w lampie;)
Smoczyca Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Przepiękna jest .... widzę że jeśli chodzi o stylizację mamy podobny gust. Jedyne co bym zmieniła to dodała OOOO na grillu. P.S. Masz pw : )
Sorni Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ladnie zrobiona aluski nawet spoko lampy tylnie ok ale kierunki wrzucaj białe !
Rekomendowane odpowiedzi