luko1208 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 witam, chciałbym zapytać czy ktoś z dumnych posiadaczy A4B8 miał lub ma problem z otwieraniem drzwi i jak sobie z nim poradził? [emoji15] mój problem polega na tym, że po otwarciu auta z pilota nie mogę otworzyć drzwi od kierowcy - jedynie od wewnątrz lub kluczykiem w drzwiach[emoji19] problem jest również z otwarciem klapy bagażnika ale na początku bagatelizowałem usterkę myśląc, że bagażnik otwieramy z kluczyka lub przyciskiem w drzwiach kierowcy [emoji56] nie wiem gdzie szukać przyczyny - czy to jakiś problem z zamkiem czy jakiś sterownik czy przekaźnik? po podpięciu pod komputer wyskoczył jakiś błąd od centralnego zamka ale skasowanie błędu nie dało możliwości otwarcia klapy od zewnątrz mechanik zaleca wymianę zamka w drzwiach ale może macie jakieś inne pomysły na skutecznie rozwiązanie problemu [emoji56] Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
RALF76 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 6 godzin temu, luko1208 napisał: chciałbym zapytać czy ktoś z dumnych posiadaczy A4B8 miał lub ma problem z otwieraniem drzwi i jak sobie z nim poradził? Temat opisany w dziale elektrycznym, nie wiem tylko czy przez "dumnych" ale na pewno przez użytkowników i sobie poradzili Temat do przeniesienia do odpowiedniego działu...
Rekomendowane odpowiedzi